FAQ

FAQ

Här har vi samlat de mest vanliga frågor vi får till oss på Polynova Nissen. Detta för att hjälpa dig hitta svaren snabbare. Skulle du inte hitta svar på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi säljer våra produkter via återförsäljare som geografiskt täcker hela Sverige och Norge. Här kan du se ett antal återförsäljare som du kan vända dig till beroende på bransch: https://www.polynova.se/aterforsaljare/hitta-aterforsaljare/

Enligt lag har alla företag som tillverkar, importerar eller säljer förpackningar ett producentansvar vilket innebär att det vi tillför den svenska marknaden måste också tas om hand genom återvinning. Dessa avgifter är till för att finansiera näringslivets lösning på ett bra återvinningssystem. Dessa avgifter är obligatoriska och lika för alla.

På lagervaror har ni normalt 2-3 dagars leveranstid. På kundunika produkter varierar det mellan 2-15 veckor beroende på produkt och design.

På vår hemsida kan man ladda hem vårt Normpack certifikat som gäller för de produkter vi anger som godkända för kontakt med livsmedel. Finns under fliken Certifikat.

Vi har ett säkerhetsdatablad för polyeten man kan ladda hem från vår hemsida. Finns under fliken Certifikat.

Kontakta vår kundsupport eller er ansvariga säljare inom 8 dagar efter varans mottagande för att registrera reklamationen. Prover önskas oftast enligt överenskommelse med support/ansvarig säljare. Om varan skadats under transport skall även reklamation göras till chauffören som antecknar det på fraktsedel. Så snart reklamationen är godkänd så utfärdar vi en kreditfaktura eller sänder ersättningsvara enligt överenskommelse.

Kontakta er ansvariga säljare eller vår kundsupport så försöker vi hitta bästa lösningen för just era behov.

Polynova förespråkar produkter producerade av återvunnen plast, eftersom återvinning och återanvändning av plast gynnar vår miljö. Vi använder ordet REG eller Miljö i benämningen av dessa artiklar som finns inom produktgrupperna folier och säckar. Polynova har även ett biologiskt nedbrytbart / komposterbart sortiment av påsar och säckar under varumärket PolyNATURE som går att läsa om här.

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig så snabbt det går. Ring till våra duktiga medarbetare på Polynova Nissens Support 08-449 29 85.

Certifikat