Distribuerande importör av plastemballage - Polynova Nissen AB

Bärkassar Malmö

Med en 35-årig erfarenhet i plastbranschen har vi stor erfarenhet och finns representerade runtom i Sverige. Vi kan därför erbjuda bärkassar i Malmö, Göteborg och Stockholm, samt övriga delar av Sverige.

Vi finns representerade lokalt nära dig var du än befinner dig och är måna om att du ska få den bärkasse du behöver. Du kan specialbeställa bärkassar med eget tryck för att de ska passa just din verksamhet.

För oss är ingenting omöjligt, vi vill att du ska få det du söker; hittar du det inte i vårt lagersortiment så hjälper vi dig att specialbeställa. Vi erbjuder både hängselbärkassar, bärkassar på rulle samt bageri- och plantbärkassar. Hängselbärkassarna finns i både HD och LD-polyeten. De finns att få i många olika färger, på rulle, löspackade eller i block om 50 st.

Våra bageri- och plantbärkassar har fyrkantsbotten och är tillverkade i HD-polyeten. Dessa lämpar sig för blommor, matkartonger eller bakverk.

Marknadsledande bärkassar i organiskt material som kan återanvändas

Vi på Polynova Nissen värnar om miljön och huvuddelen av våra produkter är tillverkade av polyeten (PE). Polyeten är ett organiskt material som vid tillverkningen är mycket energieffektivt. Det går dessutom att återanvända många gånger innan det skickas till ett värmeverk för förbränning. Även vid förbränningen är det miljövänligt då de enda biprodukterna blir koldioxid och vatten.

Varmt välkommen till oss när du vill beställa bärkassar av bästa kvalitét i Malmö, med miljön i åtanke.

Certifikat