Distribuerande importör av plastemballage - Polynova Nissen AB

Bärkassar Stockholm

När du är i behov av en leverantör av bärkassar i Stockholm vi vill på Polynova Nissen vara det självklara valet. Lång erfarenhet innebär stabilitet och goda kunskaper inom plast och emballage.

Vi har ett brett lagersortiment för snabb leverans, dessutom skräddarsyr vi även produkter till våra kunder. Vår strävan är att du som kund ska känna dig nöjd och kunna beställa din unika bärkasse hos oss.

På Polynova Nissen ställer vi höga miljökrav, både på sortiment och produktion. Polynova Nissens produkter tillverkas av polyeten, som är lätta att återanvända. När en polyetenprodukt inte längre används kan den förbrännas och utnyttjas som energi. Vid förbränning bildas endast koldioxid och vatten.

Vi erbjuder marknads- och säljstöd när du köper bärkassar i Stockholm hos oss!

För att skapa ett mervärde hos våra kunder erbjuder vi marknads- och säljstödstjänster, allt för att du som kund ska få snurr på försäljningen av våra produkter. Vi förser er med säljmaterial, pris, produkt, och miljöinformation kring våra produkter och tillverkningsprocessen. Vi erbjuder även kurser och utbildningar för era säljare, allt för att er kund ska få de bästa möjliga alternativen. Vid större förfrågningar och anbud kan vi bidra med administrativ support.

Är du ett företag som säljer bärkassar i Stockholm eller behöver du bärkassar till ditt eget företag? Tveka då inte att kontakta oss. Vi är alltid sugna på nya utmaningar och vill skapa bästa möjliga kundnytta.

Förutom bärkassar i Stockholm erbjuder vi självklart samma produkter runt om i hela Sverige. Vi arbetar med de bästa leverantörerna världen över och kan garantera att du får ett marknadsmässigt pris vid ett köp hos oss. Varmt välkommen!

Certifikat