Distribuerande importör av plastemballage - Polynova Nissen AB

Beställa Plastemballage

Polynova Nissen har ett brett lagersortiment av plastemballage. Vi erbjuder även miljövänliga alternativ. Du väljer och vi ser till att leverera efter dina önskemål. Läs mer om våra olika typer av plastemballage nedan.

PolyECOSAVE är ett miljövänligare alternativ av sträckfilm då den kräver mindre materialåtgång. Den kan försträckas upp till 200%, och har ett invändigt klibb. Genom sträckfilmning skyddas och säkras godset med hjälp av en tunn plastfilm som efter att ha blivit utsträckt strävar efter att återgå till sin ursprungliga längd, vilket ger en bra stabilitet. Vår serie PolySTRECH har en försträckning på 150- 300%, allt för att kunna uppfylla dina önskemål på plastemballering. De flesta sträckfilmer finns med både insidigt och utsidigt klibb samt som handsträckfilm.

Vi erbjuder självklart även banderollsträckfilm. Banderollemballage har en mängd olika användningsområden både inom industri och transport. Den kan användas för att plasta in allt från ytbehandlade trälister och virkespaket till persienner. Filmen är lätt att applicera och lämnar inga spår eller skador på godset. Du kan även beställa handhållare till banderollsträckfilmen hos Polynova Nissen.

Toppark ger ett bra skydd mot väta och smuts ovanifrån och är ett bra komplement till sträckfilm. Dessa är färdigperforerade för att lätt kunna dra av ett ark och lägga på pallen. Våra pallhuvar är tillverkade av LD-polyeten och finns i flera olika storlekar.

Varmt välkommen till oss om du vill beställa pallemballage, vi guidar dig gärna till rätt val!

Certifikat