Företagspresentation

Företagspresentation

Polynova Nissen står för god service och hög kvalitet gällande både produkter och tjänster. Genom 40 års branscherfarenhet har vi utvecklat gedigen kunskap i att hitta de bästa lösningarna för er och era kunders verksamhet.


Klicka på kartan för att se Polynova Nissens kontor och logistikcenter i Norden, Europa, USA och Asien. Med över 40 års bransch­erfarenhet har vi utvecklat gedigen kunskap i att hitta de bästa lösningarna för er och era kunders verksamhet.

Global Verksamhet

Polynova Nissen samarbetar med de bästa leverantörerna runt om i världen. Kombinationen av stora kontaktytor och en liten egen organisation ger oss både överblick och närhet. Låga overheadkostnader och flexibel lagerhållning gör det möjligt för oss att erbjuda både snabba leveranser och bra priser.

Våra produkter finns överallt; inom handeln, industrin, byggbranschen, den offentliga sektorn och i hemmen. Vi har ett brett sortiment i lager vilket innebär korta leveranstider för en stor del av våra produkter. Men vi är inte låsta av standardlösningar.

Branscherfarenhet

Som ett av Sveriges ledande företag inom plastemballage har vi byggt upp en såväl bred som djup kunskap om branschen och plastemballage. Genom att vara lyhörda för våra kunders behov har vi skapat en professionell organisation som hjälper till och ger goda råd vid såväl enstaka inköp som vid större upphandlingar. Detta i kombination med nyfikenhet gör att vi gärna fördjupar relationen med våra kunder och skapa nya samarbeten.

Vi ställer höga kvalitets- och miljökrav på alla processer i vår verksamhet och är ISO-certifierade enligt 9001 samt 14001. Läs mer om vår miljöpolicy »

Certifikat