Hejdå till Nissensnurran

Nyheter

23 januari 2019

Hejdå till Nissensnurran

Efter många år i pallplastningsbranschen har vi beslutat att avsluta vårt engagemang gällande sträckfilmsmaskiner. För frågor gällande service, reservdelar och nya maskiner hänvisar vi till..

Läs mer »
7 juni 2018

Miljöfokus på nya produkter

PolyBLUE är en av våra grönaste sopsäckar, tillverkad av 100% återinsamlad och återvunnen LDPE. Certifierade säckar märkta med der Blaue Engel, så redan från start..

Läs mer »
7 juni 2018

Miljöfokus på nya produkter

Senaste tillskottet i vårt sortiment är en flergångskasse i PP Non-woven som kan återanvändas om och om och om igen.. Ta med den till affären..

Läs mer »
17 november 2017

Födelsedagsfirande

I november är det 42 år sen Polynova grundades. Detta vill vi fira med att erbjuda vårt smarta SopiStartkit för 42 kronor! Sopi är en..

Läs mer »
1 juni 2017

Vilken påse är bäst för miljön – papper, plast eller tyg?

Papper, plast eller tygpåse? Miljöboven är inte det du tror! Anna Lilja, ansvarig för miljö på Konsumentföreningen, intervjuades på TV4 – Nyhetsmorgon 31/5-2017 (länk till..

Läs mer »
22 mars 2017

FTI höjer avgiften på tillverkarförpackningar

Från den 1 april 2017 höjs avgiften på tillverkarförpackningar från 1,94 kr/kg till 2,10 kr/kg. Höjningen är ett steg i att uppnå de nya återvinningsmålen som..

Läs mer »
15 mars 2017
Plantbärkassar i olika storlekar

Plantbärkassar i olika storlekar

Snart töar snön bort och våren tittar fram. Missa inte att beställa nya plantbärkassar inför de kommande månadernas stora försäljning. Kassarna går även att få..

Läs mer »
9 januari 2017
Sopi - soppåsen för mindre utrymmen

Soppåsen Sopi har ny design!

Sopi är både enklare och smidigare än en papperskorg.  I dag används Sopipåsen inom städbranschens många olika områden – tåg, kontor, hotell, bil, buss och..

Läs mer »
3 december 2016
Köp sträckfilmsmaskiner hos Polynova Nissen AB

En ny generation sträckfilmsmaskiner

Sträckfilmen säkrar och stabiliserar pallen samt tillför ännu mer plats på pallarna. Maskinerna är även enkla, säkra, bekväma och framförallt ergonomiska att använda. De passar hos..

Läs mer »
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Certifikat