Distribuerande importör av plastemballage - Polynova Nissen AB

Plastemballage på rulle

Polynova Nissen är ett av Sveriges ledande företag inom området plastemballage. Lång erfarenhet av och om branschen ger oss vår styrka.

Pallemballage på rulle, det vill säga sträckfilm, pallhuv och toppark ger bra skydd mot väta och smuts. Pallemballage är nödvändigt för att skydda gods under transport och lagring. Vi erbjuder plastemballage på rulle både för maskin- och handverktyg. Vi hjälper dig att hitta rätt pallemballage för just ditt ändamål.

Vi har ett stort lagersortiment av plastemballage på rulle om du är i behov av att säkra och skydda gods. Vi kan även skräddarsy pallemballage om du önskar en speciell längd eller bredd på din rulle.

Som kund hos Polynova Nissen får du del av vår kunskap. Vi ger dig professionell hjälp och goda råd, både vid enstaka inköp och större upphandlingar. Våra produkter finns överallt: inom handel och industri, i byggbranschen, inom den offentliga sektorn och i hemmen.

Vi erbjuder ett flertal olika alternativ för att säkra och skydda ert gods vid transport och lagring

  • Maskinsträckfilm
  • Handsträckfilm
  • Toppark
  • Pallhuv

Vi hoppas att nästa gång du är i behov av att köpa plastemballage på rulle vänder dig till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt! Med återförsäljare runt om i Sverige är vi aldrig långt borta utan finns alltid i en stad nära dig.

Varmt välkommen till oss när du är i behov av pallemballering eller andra plastprodukter såsom sopsäckar, påsar, bärkassar samt byggfolie!

Certifikat