Distribuerande importör av plastemballage - Polynova Nissen AB

Vit Täckfolie

Om du är i behov av vit täckfolie ska du vända dig till oss på Polynova Nissen. Vi har en gedigen kunskap inom detta område med våra 35 år i branschen. Vi samarbetar med några av världens främsta leverantörer och vi erbjuder våra kunder ett brett lagersortiment och snabba leveranser.

Men vi är inte låsta till ett standardsortiment, en stor del av vår produktion är kundanpassad. Vi hjälper gärna till att skräddarsy produkter efter dina önskemål.

Vår vita täckfolie tillverkas av återvunnen LD-polyeten, ett bra val för miljön. Polyeten är mycket energieffektiv vid tillverkning och går dessutom att återanvända flera gånger. Vid förbränning bidrar polyetenplast, med sitt höga och rena energiinnehåll, till att nödvändig temperatur uppnås och annat bränsle behöver därför inte tillsättas. Biprodukterna vid förbränning är endast koldioxid och vatten.

När du är i behov av byggprodukter som exempelvis vit täckfolie är det oss du ska vända dig till. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt och månar om att du som kund ska vara nöjd.

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon så berättar vi mer! Läs även mer på vår hemsida.

Certifikat